CINE SUNTEM

CU IUBIRE PENTRU PROIECTARE

Pure Bebe este un mic studio de design online cu sediul in Cluj Napoca. Ne angajam sa oferim modele de papeterie de inalta calitate si servicii impecabile pentru clienti nostrii, si o experienta de cumparaturi on-line fara efort. Ne dam seama ca evenimentele dumnavoastra viitoare sunt amintiri ce tainuiesc peste ani, iar noi suntem dedicati ca sa incepeti cu piciorul drept in noile etape, incepand cu articole de papeterie exceptionale, care garantat vor impresiona invitatii dumneavoastra.

Proiectul nostru este unul complex si in deplina dezvoltare, drept pentru care va vom putea surprinde placut in fiecare moment.

 

 

Salut,

Eu sunt Cristina, proprietar si Designer Pure Bebe. M-am nascut intr-o zi de joi, geroasa, in 17 decembrie 1987. Am primit numele de Cristina, fiind nascuta cu cateva zile inainte de Craciun,  prin semnificatia numelui sunt “urmasa lui Hristos”, iar acest lucru imi da aripi sa tind spre perfectiune. Am avut o copilarie frumoasa, libera si plina de energie. Loc in care murmurul raului, pajistile verzi si muntii inzepeziti inca stau bine intiparite in sufletul meu.

Am crescut inspirata de natura si de felul ei de a fi. De la plante, animale, pana la fenomene geologice, geografice si de arhitectura monumentala. Am crescut cu fascinatia si curiozitatea a tot ceea ce este de jur imprejurul nostru si de armonia cu care sunt imbinate toate cu atata naturalete. Inspirata din arta “divina”, am dezvoltat afinitatea pentru frumos, pentru exclusivist si pentru calitate.

Acestia au fost pasii care m-au condus sa aflu mai multe despre fenomenul numit turism si am studiat in cadrul Universitati Babes Bolyai. Calatoriile sunt cele care m-au adus aici. Ele nu au fost doar experiente, au fost adevarate lectii de inspiratie, de educare si invatare din culturile fiecarei tari si loc unde am pus piciorul. Asa s-a nascut dragostea de arta. De la tehnici simple de desenare vectoriala, la tehnici aplicate, la arta in mosaic, la reconditionarea mobilierului, am ajuns sa unesc toate aceste unelte, lasandu-ma inspirata in primul rand de fiul meu, Andrei si construind ceea ce fac astazi.

Am visat la o petrecere de Baby Shower inainte de a-l avea pe Andrei, pe care nu mi-am putut-o indeplini, drept urmare este startul celui mai frumos inceput, pe care imi doresc ca fiecare mama sa-l poata avea.

Am gandit acest proiect sa vina in ajutorul oricarei viitoare mamici. De la inregistrarea in sistem a fiecarei mame pentru construirea unei liste de necesitati la care sa aiba acces prietenele mamei, pana la invitatii personalizate, elemente decorative pentru petrecere,  message box.  Urmate apoi de decorarea camerei si implicit de jocurile si jucariile pentru cei mici.

Este un proiect complex ce ofera inspiratie, incredere si bucurie, fiind unite toate gandurile frumoase, sentimentele de iubire si cunostintele despre necesitatile unui copil.

Sunt dedicata pentru a face din Pure Bebe un brand, iar pentru fiecare utilizator, o experienta unica si prietenoasa.